0418 - 643 535

Actueel

Verloskundigenpraktijk Valencia biedt nu een totaalpakket aan zorgverlening door u naast verloskundige zorg ook kraamzorg aan te bieden. De naam van ons bureau is Kraamburo ZorgSaam.

Kraamburo ZorgSaam gaat kleinschalig en clientgericht te werk. De slogan van ons bureau is: ‘Zorgen doen we samen’, wat betekent dat we samen met u de zorg afstemmen maar ook dat de verloskundige en de kraamverzorgster samen u de beste zorg proberen te geven. Alle medewerkers; zowel de verloskundigen als de kraamverzorgsters kennen elkaar heel goed en hebben regelmatig overleg. Dit maakt dat we allemaal ons werk met groot enthousiasme en ontzettend veel plezier doen. Wij zijn een hecht team.

Via Kraamburo ZorgSaam bieden wij u ondersteunende producten aan voor zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de kraamtijd. Deze producten zijn o.a. kraampaketten voor zowel een thuisbevalling als een poliklinische bevalling, zwangerschapsbuikbanden, voedingsbeha’s, kolfverhuur etc. Onder het kopje … vindt u meer informatie hierover.

Direct bellen - 24/7 bereikbaar