Wie wij zijn

Mylène Kreté

Ik ben Mylène Kreté. In 2008 ben ik als verloskundige afgestudeerd en werkzaam in dit boeiende vak. Mijn passie voor verloskunde maakte dat ik mijn toenmalige loopbaan als Oefentherapeut Cesar opgaf. Sindsdien zet ik me met hart en ziel in voor de zwangere en  begeleid ik met veel plezier haar zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf twee geweldige volwassen dochters en woon met mijn man in Den Bosch in de buurt van het JBZ.

Rian Waverijn

Mijn wens om verloskundige te worden was heel groot. Na twee jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt te hebben, heb ik in Engeland de opleiding tot verloskundige gevolgd. Hier heb ik een onvergetelijke en leerzame tijd gehad. In 2001 ben ik in de Bommelerwaard komen werken als verloskundige. Het opbouwen van een persoonlijke band stond en staat hierbij centraal. Dit geeft voor mij de extra dimensie aan het toch al prachtige en boeiende beroep van verloskundige. Samen met mijn man heb ik twee prachtige dochtertjes; Inge en Jose.

Leandra Geuze

De komst van nieuw leven in een gezin: het is een ingrijpend en bijzonder proces in een mensenleven. Wat kan het een verwondering, spanning, geluk, onzekerheid en blijdschap geven. Ik vind het een eer om als verloskundige hierbij betrokken te mogen zijn. Ik heb een achtergrond in de verpleegkunde, maar het werken in de verloskunde is altijd mijn grootste wens geweest. Zelf  ben ik getrouwd en woon ik in Veen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Aanmelden

Je kunt je bij onze praktijk aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen. Je mag ons natuurlijk ook bellen om je aan te melden. Wij zijn bereikbaar op 06-51398462.

Verloskundigenpraktijk Valencia • Aalderwijksestraat 20 • 5315 AE • Kerkwijk

valenciaverloskundigen@xs4all.nl • 06-51398462

Spreekuurlocaties in Kerkwijk, Wijk & Aalburg en Nederhemert

© 2020