Wie wij zijn

IMG_8926.jpg
Mylène Kreté

In 2008 ben ik als verloskundige afgestudeerd en werkzaam in dit boeiende vak. Mijn passie voor verloskunde maakte dat ik mijn toenmalige loopbaan als Oefentherapeut Cesar opgaf. Sindsdien zet ik me met hart en ziel in voor de zwangere en begeleid ik met veel plezier haar zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf twee geweldige volwassen dochters en woon met mijn man in Den Bosch in de buurt van het JBZ.

IMG_8958.jpg
Rian Waverijn

Mijn wens om verloskundige te worden was heel groot. Na twee jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt te hebben, heb ik in Engeland de opleiding tot verloskundige gevolgd. In 2001 ben ik in de Bommelerwaard komen werken als verloskundige. Het opbouwen van een persoonlijke band stond en staat hierbij centraal. Dit geeft voor mij de extra dimensie aan het toch al prachtige en boeiende beroep van verloskundige. Samen met mijn man heb ik twee prachtige dochtertjes: Inge en Jose.

IMG_8976.jpg
Leandra van de Wetering

Met ons beroep is geen dag hetzelfde! Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode blijft uniek en bijzonder. Mijn hart heeft dan ook altijd bij de verloskunde gelegen. Met veel plezier ben ik sinds 2019 werkzaam bij Valencia. Samen met mijn man woon ik in Veen. Inmiddels ben ik moeder van ons zoontje Juda.