Het coronavirus: update

Beste cliënt en partner,


Het Coronavirus- (COVID 19) beheerst de wereld en met name Europa op dit moment. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in Noord-Brabant nemen we onze verantwoordelijkheid om het virus zo gecontroleerd mogelijk te laten verlopen en daarom zijn er regionale afspraken gemaakt rondom de zorg voor jou als zwangere, barende of kraamvrouw.


Deze afspraken gaan 16 maart in en gelden tot in ieder geval 28 april 2020.


Via de website hebben we jullie reeds op de hoogte gebracht welke afspraken we gemaakt hebben. We willen door deze maatregelen voorkomen dat het virus verder verspreidt wordt en dat de druk op de gezondheidszorg zo verspreid mogelijk is.


De meeste maatregelen zorgen ervoor dat het cliëntencontact geminimaliseerd wordt. Zo worden afspraken afgezegd, groepsbijeenkomsten geannuleerd en kraamvisites niet meer gereden. Mensen die klachten hebben zoals koorts én hoesten en/of niezen vragen we om niet naar de praktijken te komen.

Voor alle controles op de praktijk geldt, kom alleen. Indien gewenst mag er altijd middels video bellen contact gelegd worden met je partner en/of kinderen.


De controles op de praktijk houden we zo kort mogelijk. We zullen de controles uitvoeren en je kunt ons bellen om vragen te beantwoorden. Verder verwijzen we vooral naar de website, social media en mail voor meer informatie.


Hieronder vind je het controleschema voor de komende weken:


Wanneer je tussendoor vragen hebt of ongerust bent, vragen we je om ons te bellen of te mailen.

Bij spoed: bel altijd de dienstdoende verloskundige!


Met vriendelijke groet,


Rian, Mylène & Leandra

Recente blogposts

Alles weergeven

Het corona virus: update 30 september 2020

Beste aanstaande ouders, De cijfers van het aantal corona besmettingen stijgen weer. Dit heeft ook consequenties voor onze verloskundige zorgverlening. We willen jullie het volgende vragen: · Kom bij

Aanmelden

Je kunt je bij onze praktijk aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen. Je mag ons natuurlijk ook bellen om je aan te melden. Wij zijn bereikbaar op 06-51398462.

Verloskundigenpraktijk Valencia • Aalderwijksestraat 20 • 5315 AE • Kerkwijk

valenciaverloskundigen@xs4all.nl • 06-51398462

Spreekuurlocaties in Kerkwijk, Wijk & Aalburg en Nederhemert

© 2020