0418 - 643 535

Wie zijn wij?

Ik ben Rian Waverijn. Na mijn middelbare schoolperiode heb ik eerst de HBO opleiding tot verpleegkundige gevolgd. De wens om verloskundige te worden was echter heel groot. Na twee jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt te hebben, ben ik naar Engeland overgevaren om daar de opleiding tot verloskundige te volgen. Hier heb ik een onvergetelijke en leerzame tijd gehad, waar ik met heel veel plezier op terugkijk.

In 2001 ben ik in de Bommelerwaard komen werken als verloskundige. Sinds die tijd werk ik hier met heel veel plezier en heb ik inmiddels bij velen de zwangerschap en bevalling begeleid. Het opbouwen van een persoonlijke band stond en staat hierbij centraal. Dit geeft voor mij de extra dimensie aan het toch al prachtige en boeiende beroep van verloskundige.

In 2009 en 2011 heb ik zelf mogen ervaren wat zwanger zijn en bevallen is. Samen met mijn man hebben wij twee prachtige dochtertjes; Inge en Jose.

Ik ben Mylène Kreté. Als voormalig Oefentherapeut Cesar heb ik jarenlang in een eigen praktijk gewerkt en daarin vaak met zwangeren te maken gehad. Hierdoor groeide mijn belangstelling voor de zwangere uit tot een ware passie voor verloskunde en heb ik mijn praktijk in 2004 opgegeven om alsnog verloskundige te worden. Sinds 2008 werk ik dan ook met veel enthousiasme en toewijding als verloskundige. In dit prachtige vak heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik de trotse moeder van twee geweldige dochters en woon ik met hen net over de Hedelse brug in ‘s-Hertogenbosch.

Wij zijn een hecht team, plegen zeer regelmatig overleg en staan hierdoor op één lijn met elkaar wat betreft onze werkwijze en adviezen.

Wij zijn beiden lid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Verloskundigen (KNOV) en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister hiervan.

 

Direct bellen - 24/7 bereikbaar