0418 - 643 535

Totaalpakket aan zorg

Verloskundigenpraktijk Valencia biedt een totaalpakket aan zorgverlening door u (indien gewenst) naast verloskundige zorg ook kraamzorg aan te bieden. De naam van ons buro is Kraamburo ZorgSaam.

Kraamburo ZorgSaam gaat kleinschalig en cliëntgericht te werk. De slogan van ons buro is: ‘Zorgen doen we samen’, wat betekent dat we samen met u de zorg afstemmen maar ook dat de verloskundige en de kraamverzorgster samen u de beste zorg proberen te geven. Alle medewerkers; zowel de verloskundigen als de kraamverzorgsters kennen elkaar heel goed en hebben regelmatig overleg. Dit maakt dat we allemaal ons werk met groot enthousiasme en ontzettend veel plezier doen. Wij zijn een hecht team.

Via Kraamburo ZorgSaam bieden wij u ondersteunende producten aan voor zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de kraamtijd. Deze producten zijn o.a. kraampaketten voor zowel een thuisbevalling als een poliklinische bevalling, zwangerschapsbuikbanden, voedingsbeha’s, kolfverhuur etc. Meer informatie kunt u vinden op www.kraamburozorgsaam.nl.

 

Direct bellen - 24/7 bereikbaar