top of page

Verloskundigenpraktijk Valencia

De naam

Valencia komt van het latijnse ‘valent’, wat vrij vertaald ‘waarde’ betekent. Waarde verwijst naar ‘waard’ in Bommelerwaard, wat ons werkgebied is en tevens verwijst het naar de grote waarde van nieuw leven, waarvan wij als verloskundigen aan de basis staan.

Kleinschalige praktijk

Binnen de praktijk zijn wij werkzaam met drie verloskundigen. Het opbouwen van een vertrouwensband gedurende de zwangerschap vinden we belangrijk. We proberen de afspraken zo te plannen dat jullie ons alle drie meerdere keren ontmoeten tijdens de zwangerschap. Zo heb je altijd een bekend gezicht bij de bevalling. We nemen tijd voor jullie afspraak.

Echo's

Wij maken alle echo's zelf. Ook de 13-weken echo en de 20-weken echo kun je bij ons op de praktijk laten doen. Bij de intake ontvangen jullie een usb-stick van ons, waarop we de echo foto's opslaan. Zo hebben jullie aan het einde van de zwangerschap een mooie verzameling foto's van jullie kindje.

IMG_9048.jpg

Spreekuur 

De hoofdlocatie van onze praktijk is in Kerkwijk. Daarnaast houden wij op vrijdagmiddag spreekuur in Wijk en Aalburg. Ook op deze locatie maken wij echo's. Bloedafname wordt ook door ons gedaan. We hebben alle werkdagen spreekuur en proberen met het inplannen rekening te houden met jullie agenda. Op maandagavond en donderdagavond hebben wij ook een avondspreekuur.

Werkgebied

Ons werkgebied omvat de gemeente Bommelerwaard (Zaltbommel, Bruchem, Kerkwijk, Delwijnen, Gameren, Nieuwaal, Zuilichem, Brakel, Aalst, Nederhemert, Wellseind, Well, Ammerzoden, Hedel, Velddriel, Kerkdriel, Hoenzadriel, Rossum, Alem, Hurwenen en Heerewaarden) en de gemeente Altena (Wijk en Aalburg, Genderen, Drongelen, Eethen, Meeuwen, Babyloniënbroek en Veen). Mocht je in een andere plaats wonen nabij het werkgebied en wil je je aanmelden bij ons, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kraamzorg organisatie

We hebben ons eigen kraamzorgbureau: kraamzorg Valencia. Er is een nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgenden en verloskundigen, wat de zorg voor jullie en jullie kindje ten goede komt. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van het kraambureau: www.kraamzorgvalencia.nl.

bottom of page