top of page

Wie wij zijn

IMG_8926.jpg
Mylène Kreté

Ik ben Mylène Kreté. In 2008 ben ik als verloskundige afgestudeerd en werkzaam in dit boeiende vak. Mijn passie voor verloskunde maakte dat ik mijn toenmalige loopbaan als Oefentherapeut Cesar opgaf. Sindsdien zet ik me met hart en ziel in voor de zwangere en  begeleid ik met veel plezier haar zwangerschap en bevalling. Ik heb zelf twee geweldige volwassen dochters en woon met mijn man in Den Bosch in de buurt van het JBZ.

IMG_8958.jpg
Rian Waverijn

Mijn wens om verloskundige te worden was heel groot. Na twee jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis en in de thuiszorg gewerkt te hebben, heb ik in Engeland de opleiding tot verloskundige gevolgd. Hier heb ik een onvergetelijke en leerzame tijd gehad. In 2001 ben ik in de Bommelerwaard komen werken als verloskundige. Het opbouwen van een persoonlijke band stond en staat hierbij centraal. Dit geeft voor mij de extra dimensie aan het toch al prachtige en boeiende beroep van verloskundige. Samen met mijn man heb ik twee prachtige dochtertjes; Inge en Jose.

IMG_8976.jpg
Leandra van de Wetering

Sinds 2019 ben ik werkzaam als verloskundige bij Valencia. We vormen een hecht team waar ik met trots en plezier mag werken. Het mooie van deze kleinschalige praktijk is het persoonlijke contact met de mensen en de band die je daardoor met elkaar opbouwt. Ik heb een achtergrond in verpleegkunde, maar het werken in de verloskunde is altijd mijn grootste wens geweest. Zelf woon ik in Veen. Ik ben getrouwd en heb een zoontje, Juda.

bottom of page